Nieuws

 
 
27 december 2019

Creatieve midweek augustus 2020

We hebben vorig jaar op buitengoed Fredeshiem genoten van de prachtige locatie met heel goede faciliteiten. De kamers liggen op de begane grond met deur naar buiten en zijn voorzien van douche en toilet. We voelen ons er thuis.

Dit jaar zal de Creatieve Midweek dus weer plaatsvinden op Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ  Steenwijk-de Bult. Tel 0521-535100. www.fredeshiem.nl 

De week vindt plaats van maandagmiddag 3 augustus tot en met vrijdagochtend 7 augustus 2020. De kosten bedragen € 500,00 voor een eenpersoonskamer. De prijstoename ten opzichte van 2019 komt grotendeels door een hoger tarief in het hoogseizoen. Tevens hebben we zo begroot dat bij een iets kleiner aantal deelnemers, we toch uit de kosten komen.   

Ook dit jaar zal Antje Sonnenschein ons begeleiden en enthousiasmeren bij onze creatieve arbeid. Antje geeft ’s morgens instructie naar aanleiding van een bepaald onderwerp, waaraan de gehele dag kan worden gewerkt. Het staat een ieder echter vrij ’s middags een ander onderwerp of een andere techniek te kiezen.  Je kan je eigen materiaal meenemen, verf, doek, etc.  Je kan ook bij Antje het benodigde materiaal voor de gehele midweek kopen voor € 25,-- 

Omdat we al in januari 2020 moeten beslissen of de Creatieve Midweek kan doorgaan, vragen we jullie om zo vroeg mogelijk te beslissen over deelname. En ook om vrienden en bekenden te vragen of ze willen meedoen. Opgeven voor 25 januari 2020. Dit kan door te mailen naar info@remonstranten.org t.a.v. Liesbeth Orthel.

Wij vragen je het bedrag van € 500,-- liefst vóór eind januari 2020 over te maken op rekeningnummer NL39INGB0000140938 van de Remonstrantse Broederschap in Utrecht, met vermelding: Creatieve Midweek 2020.  In bovenstaand bedrag is alles inbegrepen behalve de drankjes.


Terug
Meer informatie Facebook
inloggen disclaimer
contact routebeschrijving
veelgestelde vragen colofon
© 2020 Doopsgezinde Gemeente Leiden en Remonstrantse Gemeente Leiden