Agenda

 
 
29 oktober 2020, 17:00 uur

PM Concert

Lokhorstkerk

CONCERT

Op donderdagmiddag 29 oktober 17:00 uur start het nieuwe Practicum Musicae-seizoen met zijn eerste Lokhorstkerkconcert. Het gaat daarbij om jonge dubbeltalenten, die naast hun studie aan de Universiteit Leiden een praktijkvak muziek volgen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij laten u genieten van een uur klassieke tot eigentijdse muziek. De toegang is vrij, maar vanwege Corona beperkt tot 30 personen (reservering verplicht).

Klik hier voor nadere informatie en reservering.

Inschrijving: 

Anders dan normaal kunt u helaas niet op de bonnefooi het concert bezoeken, maar dient u zich in te schrijven via dit formulier: Link

Als u op de link klikt komt u vanzelf bij de pagina waar u zich kunt aanmelden. 

Maximumaantal bezoekers 

Het maximumaantal bezoekers is 30. We garanderen een minimumafstand tussen de bezoekers van 1,5 meter. De eerste 30 personen die zich aanmelden met het formulier, kunnen het concert bezoeken. Uw naam komt op een lijst en we zullen voor de ingang van de kerk controleren of u op de lijst staat. Ook krijgt u, als u bij de 30 gelukkigen hoort, volgende week een mail die als toegangsbewijs fungeert. 

Procedure: 

    Inloop vanaf 16:30, start concert om 17:00.
    We vragen naar uw naam, om te controleren of u op de lijst staat. 
    U wordt gevraagd uw handen te ontsmetten en een mondkapje op te zetten. 
    U wordt begeleid naar uw plaats met uw mondkapje op. 
    Tijdens het concert mag u uw mondkapje afdoen als dit u zeer belemmert, maar wij raden u aan het op te houden. 
    Na het concert loopt u om de beurt met uw mondkapje op de kerk uit. Wacht op aanwijzingen van de organisatie voor u gaat staan of lopen. 
    Napraten met de musici is mogelijk op de stoep. Wij zullen de musici vragen zich zo snel mogelijk naar buiten te begeven, zodat u ze nog even kunt aanspreken. 

Het concert 

Met al deze strenge, maar noodzakelijke maatregelen zouden we bijna vergeten waar het om gaat: prachtige muziek van zeer getalenteerde jonge musici! U kunt genieten van vertrouwde gezichten en van nieuw talent. Het spits wordt afgebeten door het fluitduo van Martine Verheij en Bibiana Turkcan zij spelen twee mysterieuze Duo's van Robert Muczynski. Hierna zorgt Esmée Theewis voor vuurwerk op de gitaar met een prelude van Francisco Tarrega en een dans van Leo Brouwer. Nieuw talent Issa Hanou speelt Scarlatti en Nunzio op haar accordeon en tenslotte vertroetelt Willemijn de Widt onze oren met twee vergeten melodiën van Medtner en een sonate van Albeniz. 

Samenvattend: 

Donderdag 29 oktober 16:30 inloop, 17:00 start concert 

Lokhorstkerk, Leiden 

Toegang vrij, reserveren per formulier 

Komende concerten: 

In de Lokhorstkerk: 

26 november, 28 januari, 25 februari, 25 maart en 29 april 

 

Groot Practicum Musicae Kerstgala (onder voorbehoud) 

Maandag 14 december 19:30 uur 

Koninklijk Conservatorium Den Haag

concert klassiek PM


Terug
Meer informatie Facebook
inloggen disclaimer
contact routebeschrijving
veelgestelde vragen colofon
© 2021 Doopsgezinde Gemeente Leiden en Remonstrantse Gemeente Leiden