Agenda

 
 
28 mei 2022, 20:00 uur

Benefietconcert in de LOKHORSTKERK

Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1

In het kader van de fondswerving voor de plafondrestauratie vindt het volgende concert plaats:


Concert op zaterdag 28 mei 2022 , 20.00 uur, inloop  vanaf 19.30 uur.

Daan Boertien, piano en Marlen Korf, sopraan.

Met een programma met piano solo en liederen van Schubert, Schumann en Ravel.

Daan Boertien is een Nederlandse concertpianist die zich heeft gespecialiseerd in liedbegeleiding.  Recentelijk trad hij op met internationaal gevierde zangers. Onlangs kwam een CD van hem uit met de bariton Michael Wilmering, met de Winterreise van Schubert. Hij won vele prijzen, o.a. de eerste prijs van het Gustav Mahler Wettbewerb in Hamburg als beste liedbegeleider. Hij is bekend van radio en TV en heeft optredens in het Concertgebouw, Tivoli-Vredenburg, de Nationale Opera, Muziekgebouw aan het IJ en de Elbphilharmonie in Hamburg. En nu dus op 28 mei 2022 in de Lokhorstkerk in Leiden.

Marlen Korf, sopraan,  is de partner van Daan Boertien en een veel gevraagd soliste. Zij zong met verschillende Duitse orkesten in o.m. de passies van Bach, Mozarts Requiem, Händels Messiah en Dvorak’s Stabat Mater. Marlen zong reeds in Brazilië, Shanghai, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Daarnaast is zij actief als opera zangeres aan de Opera Stabile van de Hamburgse Staatsoper. Samen met Daan deed zij mee aan het Grachtenfestival van Amsterdam in 2020.

Dit unieke duo verzorgt op 28 mei 2022 een benefiet-concert in de Lokhorstkerk. De opbrengst komt geheel ten goede aan de restauratie van het plafond en de isolatie van het dak.  

Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1, 2311 SV Leiden
Kaartverkoop aan de zaal : volwassenen 15,00 , studenten/cjp 12,50 (incl koffie/thee)
Toegang vanaf 19.30

concert benefiet plafondrestauratie


Terug
Meer informatie Facebook
inloggen disclaimer
contact routebeschrijving
veelgestelde vragen colofon
© 2023 Doopsgezinde Gemeente Leiden en Remonstrantse Gemeente Leiden